Ρωτήστε μας τη διαθεσιμότητα

captcha

Εποχιακές Τιμές Δωματίων

Οι τιμές για τα δωμάτια μας διαφέρουν ανάλογα με τις εποχές και μπορεί να υπάρχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις διαθέσιμες, ειδικά για παρέες και πρόωρες κρατήσεις.

Για όλα τα δωμάτια μας, τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω είναι δωρεάν, εφόσον μοιράζονται το δωμάτιο με τους ενήλικες. Έχουμε επίσης κούνιες για μωρά. Ρωτήστε τη Λένα για λεπτομέρειες.

Κράτηση Δωματίου

Μπορείτε να στείλετε email στη Λένα, ή να τηλεφωνήσετε απευθείας, ή να στείλετε ένα αίτημα με χρήση της φόρμας που βρίσκεται στη σελίδα της Επικοινωνίας – ΕΔΩ. Φυσικά, μπορείτε απλά να εμφανιστείτε, και η Λένα θα κάνει ό,τι καλύτερο για να οργανώσει ένα δωμάτιο για εσάς – αλλά θα είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, αν μπορείτε.

Κράτηση εκ των Προτέρων

Πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, συνήθως υπάρχουν επισκέπτες για μία εβδομάδα ή περισσότερο τη θερινή περίοδο. Εκτός περιόδου ίσως μπορέσετε να κλείσετε το σπίτι πολύ περισσότερο ακόμα και για ολόκληρο το χειμώνα.

Οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες, ξεκινώντας από ένα πολύ λογικό ποσό για την ενοικίαση ενός ολόκληρου μήνα κατά τη χαμηλή περίοδο.