Παραδοσιακές Βίλες Χανιά

άνετες παραδοσιακές κατοικίες στην Παλιά Πόλη των Χανίων στην Κρήτη

Παραδοσιακές βίλες στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων – μια διαφορετική εμπειρία για τον επισκέπτη που αναζητά να ζήσει τον τρόπο ζωής των ντόπιων, ενώ βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία.

Το “Old Stone House”, είναι ένα πανέμορφο μικρό σπίτι με το εξωτερικό του να χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Το εσωτερικό έχει ανακαινιστεί όμορφα να λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες απαιτήσεις χωρίς να χάσει την ατμόσφαιρα του παρελθόντος.

Βρίσκεται στην Παλιά Πόλη των Χανίων, κοντά στο λιμάνι, μπροστά στην παλιά εβραϊκή συνοικία, ένα όμορφο και ιστορικό μέρος της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την παραδοσιακή βίλα στα Χανιά >>.

Το “Σπίτι Margot” είναι πολύ κοντά στην Πλατεία 1821, με πολλές υπαίθριες καφετέριες και εστιατόρια στις γύρω περιοχές. Έχει χαρακτηριστικά των παλαιών πετρόκτιστων κατοικιών, και εκτείνεται σε τρεις ορόφους, και με μια όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο – οι διπλές πόρτες από το υπνοδωμάτιο οδηγούν σε ένα μπαλκόνι πάνω από ένα στενό δρόμο. Έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την παραδοσιακή βίλα στα Χανιά >>.

Το “Σπίτι Μίνωος” έχει και αυτό χαρακτηριστικά των παλαιών πετρόκτιστων κατοικιών, όπου και αυτό εκτείνεται σε τρεις ορόφους και με ένα υπέροχο μπαλκόνι με θέα στην κοντινή θάλασσα. Επίσης, έχει πρόσφατα ανακαινιστεί κρατώντας τα παλαιά του χαρακτησριστικά. Το κέντρο της πόλης των Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την παραδοσιακή βίλα στα Χανιά >>.

gallerybanner01

specialoffers01

Δείτε Όλες τις Παραδοσιακές Κατοικίες

Old Stone House

Το Παλιό Πέτρινο Σπίτι

Στην Παλιά Πόλη των Χανίων, κοντά στο λιμάνι, μπροστά στην παλιά εβραϊκή συνοικία, ένα ιδιαίτερα όμορφο και ιστορικό μέρος της πόλης, θα βρείτε το “Παλιό Πέτρινο Σπίτι”.περισσότερα »
Margots House

Margot's House

Έχουμε ολοκληρώσει πρόσφατα την ανακαίνιση του “House Margot”, ένα ευχάριστο βενετσιάνικο αρχοντικό στη μάλλον μποέμ περιοχή της Σπλάντζιας στα Χανιά.περισσότερα »
House Minoos

House Minoos

Το «Σπίτι στη Μίνωος» είναι ένα ακόμη ανακαινισμένο παραδοσιακό κρητικό κτίριο της Λένας στην μποέμ περιοχή της Σπλάντζιας στα Χανιά.περισσότερα »