Το Παλιό Πέτρινο Σπίτι

ένα ξεχωριστό μικρό σπίτι για να ενοικιάσετε στην πόλη των Χανίων

Για κρατήσεις απευθείας απο την ιστοσελίδα μας
έχετε έκπτωση 15%

Στην Παλιά Πόλη των Χανίων, κοντά στο λιμάνι, μπροστά στην παλιά εβραϊκή συνοικία, ένα ιδιαίτερα όμορφο και ιστορικό μέρος της πόλης, θα βρείτε το “Παλιό Πέτρινο Σπίτι”.

Πρόκειται για ένα όμορφο μικρό σπίτι με εξωτερικό χώρο που χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Το εσωτερικό έχει ανακαινιστεί όμορφα λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του σήμερα χωρίς να χάσει την ατμόσφαιρα του παρελθόντος.

Καθώς μπορείτε να εξερευνήσετε τα πανέμορφα σοκάκια της περιοχής, θα συναντήσετε την υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης των Χανίων.

Το σπίτι έχει δύο ορόφους. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, το μπαλκόνι και μπάνιο, και στον κάτω όροφο είναι η κουζίνα / καθιστικό και ένα σπάνιο και ιστορικό τούρκικο «Χαμάμ» – το θρησκευτικό μπάνιο των μουσουλμάνων – ξαναχτίστηκε για τις σημερινές ανάγκες, ως πολυτελές ντους με μπλε πλακάκια.

Είναι επιπλωμένο με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι, τραπέζι και καρέκλες, μια μικρή κουζίνα, και διαθέτει κλιματισμό συν ηλεκτρική θέρμανση για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Υπάρχει μια ιδιωτική περιφραγμένη βεράντα στην κορυφή του σπιτιού για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία – η πρόσβαση γίνεται από μια απότομη ξύλινη σκάλα, έτσι δεν είναι για ασθενείς!

Το σπίτι είναι κατάλληλο για ένα ζευγάρι με τα παιδιά, και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την όμορφη παραλία της Νέας Χώρας.

Είναι πολύ άνετο και είναι κατάλληλο για ενοικίαση σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους, χειμώνα ή καλοκαίρι. Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων τη χρήση του πλυντηρίου φυσικά εσωτερικό καθαρισμό.

gallerybanner01

specialoffers01